"So how does it make you feel? Well, I really think you should quit smoking"

<?xml:namespace prefix = o />

2007087.jpg

 

 

Elämä on syvältä. Tänään olen istunut luokkahuoneissa vieraiden tuttujen ihmisten kanssa. Nauranut typerille asioille vain siksi, että niin kuuluu tehdä ettei toinen tunne oloaan typeräksi. Kysynyt lisäkysymyksiä vaikkei vastauksilla ole ollut minulle mitään merkitystä. Katsonut silmiin ja miettinyt mitä helvettiä teen täällä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Huono päivä.

 

Olen kävellyt pimeillä metsäteillä. Pysähtynyt sytyttämään savukkeen ja jatkanut matkaa. Kasannut ostoskoriin ligh-juomia, kahvia, maitoa, jauhoja, voita ja tupakkaa. Peruselintarvikkeita. Maksanut ne viidenkymmenen euron setelillä ja tunkenut vaihtorahat kukkaroon.

 

Sekoitellut aineksia, kasannut pannukakkua ja ottanut sen pois uunista. Tunkenut koko roskan maistamatta pakastimeen odottamaan päiviä, jolloin sen syöminen tuntuu oikealta.

 

Olen elänyt koko viidentoista tunnin hereilläoloajan pelkällä kahvilla sprite zerolla. Välillä maha oli ulissut nälästä, päätä pyörryttänyt ja ajatukset juosseet ruokaan, mutta olo on pysynyt koko helvetin päivän niin lihavana ja paksuna ja syöminen on viimeinen asia mitä nyt haluan tehdä.